Mortar de tencuire cu aplicare mecanizata


Mortar de tencuire pentru finisarea suprafețelor la interior și exterior, aplicabil mecanizat, cu mașina de tencuit.Este un mortar ușor, termoizolant și fonoizolant, cu o bună permeabilitate la vapori de apă.
Referinta produs:

Z300 LIGHT

Tip mortar: Mortar de uz general pentru tencuire (GP), pentru utilizare la exterior, clasa CS I, conform SR EN 998-1:2016
Compozitie: Ciment, var, adaosuri minerale, aditivi.
Consum specific: 0.9-1 kg/m2/mm grosime.
Ambalare: Saci de 30 kg, 48 saci pe palet (1440 kg).

Suportul se va amorsa cu un produs recomandat pentru această aplicație. După respectarea timpului de uscare a amorsei, se montează la toate colțurile și canturile profile care nu ruginesc. Se alimentează cu mortar mașina de tencuit și se reglează cantitatea de apă, astfel încât mortarul să aibă consistența dorită. Se aplică pe suport, la o grosime maximă de 25 mm pe strat. După aplicare, mortarul proaspăt se nivelează cu un dreptar, apoi se prelucrează prin răzuire și se drișcuiește cu drișca cu burete. Profilele de pontaj se scot la maxim 24 de ore. La grosimi mai mari, tencuiala se aplică din 2 straturi, primul strat cu o grosime maximă de 25 mm. Pe durata aplicării și uscării tencuielii, temperatura aerului și a stratului suport nu trebuie să scadă sub 5°C și să depăşească 30°C.

Titlu Specificatie
Timp de punere in opera: 2.5-3 ore
Granulatie maxima: 1.4 mm
Rezistenta la compresiune: > 1 N/mm2
Aderenta la beton: >= 0.1 N/mm 2
Densitate aparenta in stare uscata: 1000 +/- 50 kg/m3
Coeficientul de difuzie a vaporilor de apa : μ 5/20
Conductivitatea tearmica (λ10,uscat): 0.54 W/mK
Continut de Cr 6+ sub 2 ppm pe durata de valabilitate a produsului

Se va evita contactul materialului cu pielea si ochii.In cazul contactului cu ochii se va spala cu multa apa si se va consulta medicul.In cazul inghitirii accidentale se va consulta medicul, prezentandu-i acestuia ambalajul produsului.

Titlu Specificatie
Durata de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.
Tip document Adresa document
Declaratie de performanta Descarca document
SUS