Firos SA

 

SC Firos SA este o societate cu capital integral privat romanesc, infiintata in anul 1976, axata pe producerea si comercializarea materialelor de constructii.

In anul 2010 am investit intr-o linie complet automatizata, de conceptie germana, pentru productia adezivilor si mortare premixate uscate pe baza de ciment. Cele 5 grupe de produse din portofoliu (adezivi pentru placi ceramice si piatra naturala, adezivi pentru polistiren, mortare de zidarie si tencuire, sape de egalizare si autonivelante, gleturi de nivelare si finisare) acopera intreaga gama de produse din categoria amintita.

Incepand cu anul 2013 am diversificat gama de produse prin achizitia si punerea in functiune a unei linii de fabricatie a placilor de polistiren expandat pentru constructii.

In anul 2011 am implementat si certificat un sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala (in baza standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001). Toate produsele noastre sunt conforme cu standardele europene in vigoare si poarta marcaje CE, sau detin agremente tehnice, fiind insotite la livrare de declaratii de performanta/conformitate si certificate de calitate.

Compania noastra dispune de un laborator de incercari, dotat cu echipamentul necesar realizarii incercarilor pe adezivi si mortare, cu personal care detine calificarile si experienta necesara, si proceduri interne ce asigura controlul riguros al calitatii produselor.

Unitatea noastra de productie este situata in Bucuresti, sector 6, pe Bdul. Timisoara nr. 100, locatie ce asigura accesul rapid la Soseaua de Centura a orasului si autostrada A1.

VEZI CATALOG PRODUSE

DESCOPERA PRODUSELE NOASTRE

Firos SA iti ofera o gama variata de adezivi pentru placi ceramice, adezivi pentru sisteme de izolatie termica, mortare, sape si gleturi.

VEZI CERTIFICARI

SISTEME DE MANAGEMENT CALITATE-MEDIU-SSM

Informatii despre certificarile si acreditarile acordate societatii noastre gasiti in pagina certificari.

SUS