Adeziv si masa de spaclu pentru termosisteme


Adeziv Premium pentru lipirea placilor de vata minerala bazaltica si realizarea stratului de armare cu plasa din fibra de sticla, la interiorul si exteriorul cladirilor.
Referinta produs:

T200 Premium

Compozitie: Ciment, adaosuri minerale, aditivi.
Consum specific: la lipire: 5-6 kg/m2; la spacluire: 4-5 kg/m2
Ambalare: Saci de 25 kg, 48 saci pe palet (1200 kg).

Conținutul unui sac se introduce în cantitatea de apă indicată (se va utiliza numai apă curată și rece). Omogenizarea se va face cu un dispozitiv mecanic (o bormașină) echipat cu un ax cu palete, până la obținerea unei paste omogene. Pasta astfel obținută se lasă aproximativ 5-10 minute la maturat, după care se amestecă din nou. Pentru lipirea plăcilor de vată minerală bazaltică, mortarul preparat se aplică pe marginile plăcilor de vată minerală bazaltică și pe suprafața acesteia, astfel încât suprafața plăcii sa fie acoperită cu adeziv în proporție de minim 40%. Pentru spacluire, mortarul se aplică pe vata minerala bazaltică cu gletiera crestată, se poziționează plasa din fibră de sticlă care se înglobează în mortar prin presarea ușoară cu un șpaclu neted. Pe durata aplicării și întăririi mortarului temperatura aerului și a materialului vor fi cuprinse intre 5⁰C și 30⁰C. Montajul nu se va executa sub acțiunea directă a razelor soarelui, pe ploaie sau în curent de aer.

Titlu Specificatie
Necesar de apa: 6 - 6.5 l pentru 25 kg material
Timp de maturare: 5 min
Timp de punere in opera: 2-2.5 ore
Granulatie maxima: 0.8 mm
Aderenta la vata minerala bazaltica: > 0.01 N/mm 2
Aderenta la beton: > 0.5 N/mm 2
Rezistenta la compresiune: > 12 N//mm2
Randament: 0,9m3 mortar proaspat /t mortar uscat
Continut de Cr 6+ sub 2 ppm pe durata de valabilitate a produsului

Se va evita contactul materialului cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii se va spala cu multa apa si se va consulta medicul. In cazul inghitirii accidentale se va consulta medicul, prezentandu-i acestuia ambalajul produsului.

Titlu Specificatie
Durata de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.
Tip document Adresa document
Declaratie de conformitate Descarca document
Agrement tehnic Descarca document
SUS