Adeziv si masa de spaclu pentru termosisteme


Adeziv pentru lipirea placilor de polistiren expandat si realizarea stratului de armare cu plasa din fibra de sticla, la interiorul si exteriorul cladirilor.
Referinta produs:

T100

Compozitie: Ciment, adaosuri minerale, aditivi.
Consum specific: la lipire: 4-5 kg/m2; la spacluire: 3-4 kg/m2
Ambalare: Saci de 25 kg, 48 saci pe palet (1200 kg).

Continutul unui sac se introduce in cantitatea de apa indicata (se va utiliza numai apa curata si rece). Omogenizarea se va face cu un dispozitiv mecanic echipat cu un ax cu palete, pana la obtinerea unei paste omogene. Pasta astfel obtinuta se lasa la maturat 5-10 minute si apoi se amesteca din nou. Pentru lipirea polistirenului adezivul se aplica intr-un strat continuu de 4-5 cm pe marginile placii si in minim 5 puncte pe suprafata acesteia, astfel incat, dupa presarea pe perete, suprafata placii sa fie acoperita de adeziv in proportie de minim 40%. Placile de polistiren se vor monta "tesute". Dibluirea se va realiza dupa 1-2 zile. Dupa intarirea adezivului placile de polistiren se slefuiesc si se curata. Mortarul se aplica pe placa de polistiren si se striaza cu o gletiera crestata. Plasa din fibra de sticla se aplica pe mortarul proaspat, astfel incat fasiile sa se suprapuna 10 cm. Plasa se inglobeaza in mortar prin presare usoara cu un spaclu neted. In timpul montajului temperatura va fi cuprinsa intre 50 C si 300 C. Montajul nu se va executa sub actiunea directa a razelor soarelui, pe ploaie sau in curent de aer.

Titlu Specificatie
Necesar de apa: 6 - 6.5 l pentru 25 kg material
Timp de maturare: 5 min
Timp de punere in opera: 2-2.5 ore
Granulatie maxima: 0.8 mm
Aderenta la polistiren: > 0.08 N/mm2 (rupere in polistiren)
Aderenta la beton: > 0.25 N/mm2
Rezistenta la compresiune: > 8 N//mm2
Randament: 0.8m3 mortar proaspat /t mortar uscat
Continut de Cr6+ sub 2 ppm pe durata de valabilitate a produsului

Se va evita contactul materialului cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii se va spala cu multa apa si se va consulta medicul. In cazul inghitirii accidentale se va consulta medicul, prezentandu-i acestuia ambalajul produsului.

Titlu Specificatie
Durata de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.
Tip document Adresa document
Declaratie de conformitate Descarca document
Agrement tehnic Descarca document
SUS